Årets faglige gruppering

Tekna sin begrunnelse for prisen:

«Vi gratulerer Tekna Samfunnsutviklerne med prisen for årets beste faglige gruppering i Tekna! De har sist år jobbet med fritt landmålervalg, og fikk politisk gjennomslag for denne saken noe som skapte mange medieoppslag. De har hatt et høyt aktivitetsnivå med både kurs, konferanser og internasjonalt engasjement. Tekna Samfunnsutviklerne har jobbet aktivt med verving, og hadde en god medlemsvekst i 2016. Fagnettverket gir ut tidsskriftet Kart og Plan.

Prisen ble utdelt på Teknas faglige årsmøte. Bildet viser stolte mottakere; Fagsjef Leikny Gammelmo og leder Arve Leiknes.Tekna Samfunnsutviklerne er åpent for alle Tekna-medlemmer med interesse for samfunnsutvikling, arealplanlegging og geomatikk, og det er gratis for Tekna-medlemmer å være medlem.»